En enkel indisk karrioppskrift som kan tilpasses med forskjellige grønnsaker eller gjøres vegetarisk ved ganske enkelt å bytte kyllingen mot linser eller bønner.
Denne oppskriften gir omtrent 8-10 porsjoner.
Tid på koketoppen ca. 20 minutter.
Tid i Wonderbag = Ca. 5 timer.
INGREDIENSER
- 500 g frittgående kyllinglår
- 2 x bokstomater
- 1 x boks kokosmelk
- 1 x boks kikerter
- 1 x krukke karripasta
- 1 x squash (hakket)
- 1 x løk (i terninger)
- 2 x paprika (i terninger)
- Salt og pepper
- 2 x vegetabilske OXO-terninger
- Valgfritt: 2 x spiseskje garam masala
RETNINGSLINJER
1. Stek av grønnsakene i fem minutter
2. Tilsett karripasta og rør, la det koke i noen minutter
3. Tilsett hermetiske tomater og kokosmelk
4. Valgfritt: tilsett OXO-terninger, krydder og ekstra karripulver
5. Tilsett kikertene og la det koke i fem minutter
6. Tilsett kyllinglårene (hele eller i terninger), kok i ytterligere ti minutter
7. Slå av gassen og overfør pannen til Wonderbag
8. La koke i cirka fem timer
9. Server med ris
Fantastisk produkt som er veldig praktisk med at f.eks. middagen står og godgjør seg mens man er på jobb. Supert at wonderbagen også er bærekraftig og energisparende.
Så imponerad! Efter första användningen när vi lagade köttgryta så fyllde den alla våra förväntningar.
Toppen att använda över eld eller kamin vid strömavbrott.