Så imponerad! Efter första användningen när vi lagade köttgryta så fyllde den alla våra förväntningar.
Toppen att använda över eld eller kamin vid strömavbrott.
Veldig fornøyd, bruker den til både kraftkoking, gryter og mye annet!
0,00 NOK
🥜🍠 Lag denne koselige veganske Gryten med peanøttsmør og søtpotet – det tar bare 10 minutter å forberede! Selv jeg, som kaller meg selv den minst talentfulle kokken i Wonderbag, fikk det...
🥜🍠 Lag denne koselige veganske Gryten med peanøttsmør og søtpotet – det tar bare 10 minutter å forberede! Selv jeg, som kaller meg selv den minst talentfulle kokken i Wonderbag, fikk det...
Kremet svinefiletgryte av svin med bacon og tomater 1 svinefilet (ca. 600 g) 1 rødløk, hakket 1 pakke bacon, strimlet 1 ts salt 2 ts sort pepper 2 dl sky...
Kremet svinefiletgryte av svin med bacon og tomater 1 svinefilet (ca. 600 g) 1 rødløk, hakket 1 pakke bacon, strimlet 1 ts salt 2 ts sort pepper 2 dl sky...
🥣 Minestronesuppe Kategori: VegetariskKjøkken: MiddelhavskjøkkenPorsjoner: 4Forberedelsestid: 15 minutterKoketid på komfyr: 10–15 minutterTid i Wonderbag: 2 timer Denne fyldige italienske suppen er fullpakket med grønnsaker og bønner. Langsom tilberedning i Wonderbag...
🥣 Minestronesuppe Kategori: VegetariskKjøkken: MiddelhavskjøkkenPorsjoner: 4Forberedelsestid: 15 minutterKoketid på komfyr: 10–15 minutterTid i Wonderbag: 2 timer Denne fyldige italienske suppen er fullpakket med grønnsaker og bønner. Langsom tilberedning i Wonderbag...
Forberedelsestid: 20 minutter Koketid: 50 minutter Wonderbag-tid: 4 timer Serverer: 4 - 6 En tradisjonell og trøstende gryterett med en rimelig og munter kjøttype - oksehaler. Selv om oksehaler krever...
Forberedelsestid: 20 minutter Koketid: 50 minutter Wonderbag-tid: 4 timer Serverer: 4 - 6 En tradisjonell og trøstende gryterett med en rimelig og munter kjøttype - oksehaler. Selv om oksehaler krever...
Forberedelsestid: 10 minutter Koketid: 20 minutter Wonderbag-tid: ca. 6 timer Serverer: 4 INGREDIENSER 1 spiseskje olivenolje 1 brun løk, veldig tynne skiver 6 hvitløksfedd, grovt hakket 500 g lammelår eller...
Forberedelsestid: 10 minutter Koketid: 20 minutter Wonderbag-tid: ca. 6 timer Serverer: 4 INGREDIENSER 1 spiseskje olivenolje 1 brun løk, veldig tynne skiver 6 hvitløksfedd, grovt hakket 500 g lammelår eller...
Forberedelsestid: 20 minutter Komfyrtid: 45 minutter Wonderbag-tid: 4 timer Serverer 4 til 6 personer Ingredienser 1/2 stor løk, skåret i tynne skiver 3 gulrøtter, trimmet og skåret i skiver på...
Forberedelsestid: 20 minutter Komfyrtid: 45 minutter Wonderbag-tid: 4 timer Serverer 4 til 6 personer Ingredienser 1/2 stor løk, skåret i tynne skiver 3 gulrøtter, trimmet og skåret i skiver på...
Så imponerad! Efter första användningen när vi lagade köttgryta så fyllde den alla våra förväntningar.
Toppen att använda över eld eller kamin vid strömavbrott.
Tok den med på campingtur og nå klarer vi oss ikke uten den 😅
Veldig fornøyd, bruker den til både kraftkoking, gryter og mye annet!