Kremet svinefiletgryte i Wonderbag

Kremet svinefiletgryte i Wonderbag

Kremet svinefiletgryte av svin med bacon og tomater 1 svinefilet (ca. 600 g) 

1 rødløk, hakket

1 pakke bacon, strimlet

1 ts salt

2 ts sort pepper

2 dl sky fra pannen eller fløte

2 dl lett crème fraiche

1 ss kinesisk soyasaus

2 ss dijonsennep

10-20 halverte små tomater


Skjær kjøtt, rødløk og bacon i tynne skiver.

Brun den i smør, smak til med salt og pepper, og ha over i en annen stekepanne.

Skyll stekepannen med vann og hell den over kjøttet.

Kok opp og tilsett crème fraiche, soyasaus og sennep.

La småkoke i noen minutter. Skjær tomatene i små biter og tilsett sausen, kok opp.

Plasser i Wonderbag i 2-3 timer

Nyt maten!

Lykke til! 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.