
Tomatsuppe i Wonderbag
Share
Ingredienser:
Slik lager du tomatsuppe i WonderbagVarm opp olje eller smør i en stor gryte. Tilsett hakket løk, hvitløk og selleri, og la det steke på svak varme i 3-4 minutter til det blir gyldent. Deretter tilsetter du hakket tomat, både fersk og hermetisk, og 2,5 dl kjøttkraft – la det få et oppkok. Hvis du ønsker en tomatsuppe som sparker litt ekstra, kan du tilsette ønsket mengde med finhakket chili før oppkoket. Smak til med rapadurasukker, salt og pepper før du lar gryta koke i 2-5 minutter med lokk. Plasser gryta i wonderbaggen, med et klede eller gryteunderlag i bunn, og knyt godt igjen. La gryta stå og kose seg i wonderbaggen i 3 timer før du tar den ut og bruker en stavmikser eller blender til suppa får en fin konsistens helt uten klumper. Pynt tomatsuppa med smuldret fetaost og basilikumolje eller pesto. Server gjerne litt hjemmelaget surdeigsbrød ved siden av. Mmm, dette er skikkelig snadder i vintermånedene altså. Det er bare å nyte! Lek med maten: Ønsker du mer variasjon og smak, prøv å tilsette et beger rømme til slutt eller prøv deg frem med stekt bacon eller røde linser Porsjoner: 4-6 Vanskelighetsgrad: Enkel Forberedelsestid: 10 min Tid på kokeplate: 15 min Tid i Wonderbag: 3 timer |